Tuan tanah berehat dari mengambil sebarang tempahan jahitan sehingga diberitahu kelak. Harap maklum....

Tuesday, 24 May 2011

Adam Haris dan taska


Di restoran Antan Batura, Tasik Shah Alam


Sejak minggu lepas, fikiran saya tak tenang. Cuti sekolah ni, babysitter Adam nak cuti 2 weeks full. Then dalam September nanti, on maternity pulak. Siapa la nak jaga Adam ni.. Nak bagi neneknya jaga, jauh. Nak ambil cuti tahunan, masak woo..2 minggu tu. Saya terfikir nak letak Adam kat taska. Mula-mula ingat nak letak dalam 2 minggu tu je, tapi alang-alang 2 minggu, baik letak sampai dia masuk tadika.

Sabtu baru ni, balik dari kenduri kawin, saya paksa cik abang round sekitar Seksyen 24 ni.. Nak ambik contact number tiap-tiap taska yang ada. Macam tak caya je, 2 taska je yang saya jumpa. Petang tu jugak saya call nombor telefon kedua-dua taska. Alhamdulillah, saya prefer satu taska tu, Pusat Jagaan Al-Hafiz.. InsyaAllah lepas keje petang ni, saya nak pi jumpa owner taska, isi form suma.. Lokasi pun dekat dengan rumah.. Dalam masa yang sama kanak-kanak di sini, akan dia ajar basic Taski Abim. Tahun depan Adam Haris dah start tadika.. so Pusat Jagaan ni ekceli pun buat transit untuk kanak-kanak 5-6 tahun yang belajar kat Taski Abim di belakang Pusat ni je.. Tak payah saya risau tentang transportation Adam Haris balik rumah.. Cantekk la..

2 comments:

Ili Kaiyisah said...

sis nk tnyer ade simpan tk nombor fon taski abim kt sec.24 tu...sy try search num not in service lh plak

Azurina Indah said...

No phone ofis 03-55491736 (mgkn yang ni kut ye not in service).
No pengetua Taski Abim 013-2333316 (Kak Jun). Try call dia tgk dpt ke tak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...