Tuan tanah berehat dari mengambil sebarang tempahan jahitan sehingga diberitahu kelak. Harap maklum....

Friday, 13 January 2012

Kurung moden Anum da siap!!

Tensen je saya... beberapa hari internet lembap giler..tak dapat nak perasan sengsorang dalam blog... puncanya.... P1 saya dah cukup quota... dan hari ni segala-galanya indah belaka... dapat quota semula..ni sumer gara-gara download youtube katun Thomas & Friends untuk Adam tempohari..

Saya tepek baju tempahan Anum.... dua-dua kurung moden, tapi yang peach color ni je yang dapat saya buatkan cuff.. Yang color hijau tu, tak dapek la..time tu xde idea cemana nak wat cuff dengan kain sulam riben ni... Lepas google-google merata, baru ler ku paham cemana nak buat...


Ni baju yang color peach.. baru je siap.. saya susun bunga sulam kat bawah baju
kain plak pesen kembang payung jek

First time buat cuff lebar giler camni..
Lepas letak butang, nampak comel plak

Sulam riben

Ni leher ape tah..diamond ek??
************************************************************************
Kurung moden yang ni kaler ijo

Leher bulat jek

Kain belah 8

Sekian.....



4 comments:

MomMa AuNi said...

Kak Rina...suke sgt baju ni.. best sgt..Tengkiu kak... :)

Azurina Indah said...

Hehehe...best ke?? Alhamdulillah..
Akak utang 3 psg lg ek..coming soon..

MomMa AuNi said...

a ah.. akak utang 3 baju, tp nk hantar lg 2 lai leh x??? ngeh ngeh ngeh.... pastu ada 3 lai utk blouse lak.. tamak haloba btul la anum ni.. hihi.. tp later la.. bg yg dh hntr tu siap dulu la.. dh siap roger ye kak..

p/s: anum dh beli selai lagik shantung sulam reben, nnt nk suh akak jait gak lah.. ^__^

Azurina Indah said...

bole aje..tp kena tgu yg balance 3 ni siap dulu ah..

Auni geleng kpale 3x.. mama sungguh tamax..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...