Tuan tanah berehat dari mengambil sebarang tempahan jahitan sehingga diberitahu kelak. Harap maklum....

Monday, 1 August 2011

PENGUMUMAN - Tempahan raya 2011 telah tutup

Assalamualaikum semua..

Dengan ini diisytiharkan bahawa tempahan raya 2011 dengan Azurina Indah dengan rasminya ditutup hari ini.

Ribuan terima kasih kepada yang sudi memberi kepercayaan kepada Azurina Indah untuk menyiapkan baju-baju raya anda dan keluarga.

Kepada yang tak sempat menempah tu, Azurina Indah mintak maaf bebanyak.. ingin di war-warkan sekali lagi pada sesiapa yang belum tahu, Azurina ni menjahit part time jew.. jadi masa untuk jahit menjahit ni hanyalah pada malam hari dan hari cuti sahaja (belum tolak MC)

Sekian, terima kasih daun keladi, lepas raya tempah la lagi..


4 comments:

My Loving for Everything said...

Tak boleh selit 2 pasang lagi ke..

mummy Darin said...

alamak, dah tutup ke, baru je plan nak hantar 1 pasang baju kurung dewasa dan 1 pasang baju kurung budak

Azurina Indah said...

My Loving.. sowi.. jgnkan 2, setengah pun sy tak dapek nak nolong..yang ada ni pun, rasa nak nanges je sy siapkan..

Azurina Indah said...

ye mummy darin.. dah tutup.. awat lambat sgt dtg rumah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...